Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon’da Kar!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Evet Serkan, biraz evde mahsur kaldim ama sonra kar üstünde motosikletle indim meydana. Süperdi...

Ve Ortahisar'da bu sanat eseriyle karsilastim. Seviyorum ben bu Trabzon'umu yaa...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Edited by: perhaps

Yorum

Prehaps ve diger hemserulerum biz de Almanya'da karin icindeyiz ama resimlerde gördügüm gibi "Memleketten Kar Manzaralari" bir baska oluyor.

Bu arada yolculuk yapmak zorunda olan arakdaslara da C.Allah kolaylik versin, kaza-bela vermesin diyorum.

Bir de hau kardan adamin üzerindeki yazi da cok güzel ifade edilmis.Baska söze ne gerek var...

Edited by: Ünyeli61
      TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

kardan adami yapanlari eline saglik valla super olmus[img]smileys/smiley32.gif[/img]
        Trabzonspor

Yorum

Süper ya.Trabzon'dan aldigim son bilgilere göre kar üstünde hoptek fantezisi yapan Trabzonlulara rastlanmis dikkatli olun[img]smileys/smiley17.gif[/img]
          keyif adamı ..

Yorum

Bende sabah haberlerde gördüm Trabzonumu kar altinda. Kendi kendime dedim simdi orada olmak vardi, söyle bir Balik izgarasi iyi giderdi bu Havada...[img]smileys/smiley1.gif[/img]
            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

ahmet abi güsel yakalamisssin [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]kardan adam da güsel
              Güçlülerin Iktidarina Karsi \"TRABZONSPOR\"

Yorum

çok yogun bir kar yagisi vardi dün gece geç saatlerde...

simdide her yer buz oldu eve bir saatte gelebildim..(besirli)

trabzonda böyle iyi kar daha önce ben ortaokuldayken yagmisti...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

arkadaslar besirli den meydana bile gidilemio su an yollar buz tutmus durumda sakin yollara arabayla çikmayin hiç tavsiye etmem az once bi tane kaza oldu Besirli-Meydan yolunda

Yorum

Trabzon merkezde dün gece yogunlasan ve halen devam eden yagis nedeniyle kar kalinliggi 10-15 cm ye ulasmis durumda...

BMN|Haber - TRABZON[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

Trabzon'da fena kar var az önce görüntüleri gördüm...

Dün aksam itibariyle Istanbul'da kar altinda is yerinde mahsur kalmaktan son anda kurtuldum...
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

ulan kar halen daha yagiyor ya sabahtan beri hiç ara vermedi bu kar

Yorum

valla öyle görmekle olmaz yasamak lazim.......

gerçekten çok güzel be..
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

ilk kez böyle bir kar var merkezde...ve harika bir manzara ..

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak tselif tarafından gönderildi

ilk kez böyle bir kar var merkezde...ve harika bir manzara ..

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

yani ben ilk kez görüyorum trabzonda böyle güzel kar
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

biri fotolari çeksede görsek gerçekten süper bir kar var..

denize 100mt olmamiza ragmen kar kalinligi 15-20cm ve hala yagior..

dün gece 2,30dan beri araliksiz yagior
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Çalışıyor...
                                X